Collega's gezocht KEUKEN | BEDIENING | FEESTBEESTEN | EN NOG VEEL MEER.....

GA JIJ MET ONZE TEAMS DE UITDAGING AAN?

Ter uitbreiding van onze activiteiten zoeken we gemotiveerde collega’s die samen met ons de schouders gaan zetten onder onze nieuwe plannen op ‘de Oude Grintweg’. Nog voor het seizoen 2018 zullen we naast de Verwennerij ook alvast een start gaan maken op deze nieuwe locatie!
Er staat veel te gebeuren en daarover vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Voor zowel keuken en bediening zoeken we fulltime en parttime collega’s.
Vanwege de gevarieerde openingsuren zijn de werkzaamheden zowel overdag als in de avond.

Hou jij van een uitdaging, begrijp je de ‘horeca’ of wil je daarin graag nog bijleren, dan ben je van harte welkom.
Van lunch tot diner, van terras tot feest, met enige regelmaat een evenement of mee op catering met onze ‘Smokin’Barbecues’… dát zijn disciplines waarmee je met onze huidige teams aan de slag gaat.

EEN VAK APART…

Horeca brengt met zich mee dat de avonden en het weekend als ‘normale’ werktijd geldt. Ook bij ons, maar we brengen er graag wat balans in.
Naast een aantrekkelijk salaris bieden we simpelweg een leuke leer- en of werkplek in een zeer betrokken en gemotiveerd team. Diversiteit aan werkzaamheden op onze eigen locaties, maar ook ‘op catering’.
Team-spirit hebben we hoog in het vaandel staan! Regelmatig organiseren we daarom ook onze medewerkers-avonden. Die variëren van een gezellig samenzijn tijdens de personeelsfeesten tot trainingen voor zowel keuken als bediening om samen nog beter te worden in ons VAK.. want ja, bij ons zijn onze medewerkers vakmensen! Fulltime maar ook zeker parttime, want horeca is al lang geen simpel bijbaantje meer.

DE VACATURES

Hieronder vind je de diverse vacatures voor beide locaties. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om op beide locaties inzetbaar of werkzaam te zijn. Wil je meer weten of solliciteren naar een van de functies neem dan contact met ons op: info@bistrodeverwennerij.nl of bel 0499-576069

Vacatures bij Vingerhoeds café & zalencentrum

vacatures Vingerhoeds…

Vacatures bij bistro de Verwennerij

Vacatures de Verwennerij…