bediening de Verwennerij

beschikbare vacatures:

Medewerker Bediening

lees hieronder meer

medewerkers Bediening

FULLTIME of PARTTIME

Heb jij de ‘skills’ om onze bistro mee draaiende te houden? Dat ís namelijk een uitdaging op zich! De Verwennerij is 6 avonden per week geopend en nee… we staan zeker niet stil. Met een bezetting van bijna 100% is het elke dag opnieuw dè uitdaging voor onze garde om onze gasten te ‘verwennen’ met de gerechten van de Smaeckmakers of à la cartekaart.

Daarnaast ben je ook inzetbaar voor o.a. Puur Smokin’BBQ en wellicht binnenkort ook de lunch, evenementen, terras en BBQ voor café Vingerhoeds. Door de diversiteit aan werkzaamheden ben je inzetbaar door de dag heen. Daarmee streven we naar een gebalanceerde werkweek; wat voor onze fulltimers resulteert in een 4,5 daagse werkweek en de mogelijkheid om ook eens vrij te zijn in het weekend.

Door de nieuwe plannen die we gaan maken op de oude Grintweg zoeken we nog een aantal gastvrouwen en heren… zonder 9 tot 5 mentaliteit uiteraard en vooral vakmensen die klaar zijn voor een uitdaging!
Als medewerker bediening  ben je in de weer voor onze gasten. Je bent gedreven om met jouw collega’s van elke dag een succes te maken. Daarnaast beschik je over een dosis doorzettingsvermogen en kun je alle logistieke processen organiseren.

Parttime is deze functie prima te combineren met school en stage. Voor de Verwennerij zijn we hoofdzakelijk geopend in de avond-uren. Beschikbaarheid zowel door de week als in het weekend is dan ook een pre.

Wij bieden voor deze functie naast een salaris CAO ++ een echte uitdaging! Een leuk team van collega’s en waar ruimte is voor ontspanning na inspanning. Behalve als organisatie is er ook ruimte voor persoonlijke groei.

Spreekt jou deze functie aan en ben jij klaar voor de uitdaging?
neem dan contact met ons op:

0499-576069
of
info@bistrodeverwennerij.nl