bediening café Vingerhoeds

beschikbare vacatures:

Medewerker Bediening

lees hieronder meer

medewerkers Bediening

FULLTIME of PARTTIME

Denk je aan café Vingerhoeds dan ‘zie’ je bijna vanzelf het zonovergoten terras, het café en natuurlijk het karakteristieke bakhuys. Het café is (muv het seizoen) 5 dagen van de week geopend en herbergt tal van activiteiten. We zijn geopend voor de dagelijkse bezoekers, maar ook ondersteunend aan evenementen & diverse fiets- en wandeltochten.

Werktijden variëren afhankelijk van het seizoen en dus ook de weersomstandigheden. Voor de functie medewerker bediening zoeken we flexibele collega’s die met name in de weekenden beschikbaar zijn.
De werkzaamheden zijn zeer divers;
van ‘gastheer/gastvrouw op het terras‘ tot ‘barman/vrouw in het café‘ en van ‘borrel in het bakhuys‘ tot ‘barbecue in de zon‘! Als medewerker bediening  ben je altijd in de weer voor onze gasten. Je bent gedreven om met jouw collega’s van elke dag een succes te maken. Daarnaast beschik je over een dosis doorzettingsvermogen en kun je alle logistieke processen mede organiseren.

Binnen het enthousiaste team wat nu al werkzaam is bij café Vingerhoeds is zeker nog plaats voor nieuwe collega’s.
Ben je minimaal 16 jaar oud, beschikbaar in het weekend en met name op zondag (tussen 11:00 uur en 20:00 uur) reageer dan vandaag nog! Parttime is deze functie prima te combineren met school of stage. Ook contracten voor 24 of 32 uur zijn bespreekbaar, al dan niet in combinatie met onze andere activiteiten.

Wij bieden voor deze functie naast een salaris CAO ++ een echte uitdaging! Een leuk team van collega’s en waar ruimte is voor ontspanning na inspanning. Behalve als organisatie is er ook ruimte voor persoonlijke groei.

Spreekt jou deze functie aan en ben jij klaar voor de uitdaging?
neem dan contact met ons op:

0499-576069
of
info@bistrodeverwennerij.nl