Keuken de Verwennerij

lees hieronder meer

zelfstandig werkend kok

Heb jij de ‘skills’ om onze keuken mee draaiende te houden? Dat ís namelijk een uitdaging op zich! De Verwennerij is 6 avonden per week geopend en nee… we staan zeker niet stil. Met een bezetting van bijna 100% is het elke dag opnieuw dè uitdaging voor ons keukenteam om onze gasten te ‘verwennen’ met de gerechten van de Smaeckmakers of à la cartekaart.

Daarnaast maken we vanuit onze keukens ook de mise en place voor o.a. Puur Smokin’BBQ en binnenkort ook de voorbereidingen voor de lunch, buffetten en BBQ voor café Vingerhoeds. Door de diversiteit aan werkzaamheden ‘plannen’ we deze dan ook door de dag heen. Mise en place voor alle disciplines overdag;  de uitgifte | catering | partijen in de avond.
Daarmee streven we naar een gebalanceerde werkweek; wat voor onze fulltimers resulteert in een 4,5 daagse werkweek en de mogelijkheid om ook eens vrij te zijn in het weekend.

Door de nieuwe plannen die we gaan maken op de oude Grintweg zoeken we ‘echte’ koks… zonder 9 tot 5 mentaliteit uiteraard en vooral vakmensen die klaar zijn voor een uitdaging!
Als zelfstandig werkend kok  trek je bij ons mede de kar; bepaald de koers en bent betrokken bij alle ontwikkelingen die we doormaken. Je bent gedreven om met jouw collega’s van elke dag een succes te maken. Je bent een gewaardeerd plaatsvervanger voor onze chef op momenten dat dat nodig is. Daarnaast beschik je over een dosis doorzettingsvermogen en kun je alle logistieke processen organiseren.

Wij bieden voor deze functie naast een salaris CAO ++ een echte uitdaging! Een leuk team van collega’s en waar ruimte is voor ontspanning na inspanning. Behalve als organisatie is er ook ruimte voor persoonlijke groei. Zo hebben we afspraken met diverse partners tot het bijwonen van masterclasses of trainingen op horecagebied.

Spreekt jou deze functie aan en ben jij klaar voor de uitdaging?
neem dan contact met ons op:

0499-576069
of
info@bistrodeverwennerij.nl 

afwaskeuken

medewerker Afwaskeuken

Medewerker in onze spoelkeuken is niet zomaar een lullig bijbaantje… integendeel.
Met dagelijks 3000 stuks servies (excl. bestek ….) en heel veel keukenmaterialen is een goede medewerker voor de spoelkeuken essentieel! Zonder top-afwassers houden we onze keuken simpelweg niet draaiende.

Een functie in de afwas / spoelkeuken is prima te combineren met school. Let wel op: je moet hiervoor wel minimaal 16 jaar oud zijn.
De werktijden variëren van aanvang 16:00-18:00 uur tot eind 23:00 uur.
Je moet voor deze functie vooral in de avonden, maar ook zeker in het weekend beschikbaar zijn.

Wat levert dat op? Voor een gemiddelde student geen onbelangrijke vraag…
Afhankelijk van je leeftijd start je bij ons op het basis uurloon, daarover vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek.
Na de inwerkperiode kunnen we afhankelijk van jouw ‘skills’ bekijken of er groeimogelijkheden zijn… dat kan in salaris of misschien wil je daarna liever verder in de keuken of bediening!

Ook heel belangrijk; je komt terecht in een super leuk team! Naast inspanning is er ook tijd en ruimte voor ontspanning. Regelmatig organiseren we een leuke dag of avond voor al onze medewerkers waar je uiteraard gewoon bij moet zijn 🙂

Spreekt jou deze functie aan en ben jij klaar voor de uitdaging?
neem dan contact met ons op:

»Speciaal voor alle ouders:  
Is het onderhand tijd dat de kids “hun eigen broek op gaan houden”… en niet om de haverklap met het handje open staan voor een financiële bijdrage in de shop- en of uitgaansplannen….. stuur ze dan!

0499-576069
of
info@bistrodeverwennerij.nl 

meewerkend kok

Kom jij ons keukenteam versterken en hou je van uitdagingen? Dit ís namelijk een uitdaging op zich! De Verwennerij is 6 avonden per week geopend en nee… we staan zeker niet stil. Met een bezetting van bijna 100% is het elke dag opnieuw dè uitdaging voor ons keukenteam om onze gasten te ‘verwennen’ met de gerechten van de Smaeckmakers of à la cartekaart.

Daarnaast maken we vanuit onze keukens ook de mise en place voor o.a. Puur Smokin’BBQ en binnenkort ook de voorbereidingen voor de lunch, buffetten en BBQ voor café Vingerhoeds. Door de diversiteit aan werkzaamheden ‘plannen’ we deze dan ook door de dag heen. Mise en place voor alle disciplines overdag;  de uitgifte | catering | partijen in de avond.
Daarmee streven we naar een gebalanceerde werkweek; wat voor onze fulltimers resulteert in een 4,5 daagse werkweek en de mogelijkheid om ook eens vrij te zijn in het weekend.

Door de nieuwe plannen die we gaan maken op de oude Grintweg zoeken we ‘echte’ koks… zonder 9 tot 5 mentaliteit uiteraard en vooral vakmensen die klaar zijn voor een uitdaging!
Als kok werk je bij ons o.l.v. de chef en zelfstandigwerkend koks mee in de keuken. Je bent gedreven om met jouw collega’s van elke dag een succes te maken. Je beheerst jouw ‘kantje’ en bent gedreven om door te groeien en verder te komen. Daarnaast beschik je over een dosis doorzettingsvermogen en kun je alle logistieke processen ondersteunen.

Wij bieden voor deze functie naast een salaris CAO ++ een echte uitdaging! Een leuk team van collega’s en waar ruimte is voor ontspanning na inspanning. Behalve als organisatie is er ook ruimte voor persoonlijke groei. Zo hebben we afspraken met diverse partners tot het bijwonen van masterclasses of trainingen op horecagebied.

Spreekt jou deze functie aan en ben jij klaar voor de uitdaging?
neem dan contact met ons op:

0499-576069
of
info@bistrodeverwennerij.nl 

parttime medewerker Keuken

Altijd al mee willen werken in de keuken, wellicht (nog) niet de opleiding, maar zeker wel de goede motivatie om te leren en te groeien binnen ons keukenteam? Dan ben je van harte welkom! Met een bezetting van bijna 100% is het elke dag opnieuw dè uitdaging voor ons keukenteam om onze gasten te ‘verwennen’ met de gerechten van de Smaeckmakers of à la cartekaart. Als keukenhulp assisteer je bij eenvoudige gerechten en leer je gaandeweg de fijne kneepjes van het vak

Daarnaast maken we vanuit onze keukens ook de mise en place voor o.a. Puur Smokin’BBQ en binnenkort ook de voorbereidingen voor de lunch, buffetten en BBQ voor café Vingerhoeds. Door de diversiteit aan werkzaamheden ‘plannen’ we deze dan ook door de dag heen. Mise en place voor alle disciplines overdag;  de uitgifte | catering | partijen in de avond.

Door de nieuwe plannen die we gaan maken op de oude Grintweg zoeken we ‘echte’ medewerkers… zonder 9 tot 5 mentaliteit uiteraard en vooral vakmensen die klaar zijn voor een uitdaging!
Als medewerker keuken werk je bij ons o.l.v. de chef en (zelfstandigwerkend) koks mee in de keuken. Je bent gedreven om met jouw collega’s van elke dag een succes te maken. Je leert jouw ‘kantje’ en bent gedreven om door te groeien en verder te komen. Daarnaast beschik je over een dosis doorzettingsvermogen en kun je alle logistieke processen ondersteunen.

Wij bieden voor deze functie naast een salaris CAO  een echte uitdaging! Een leuk team van collega’s en waar ruimte is voor ontspanning na inspanning. Behalve als organisatie is er ook ruimte voor persoonlijke groei en maken we regelmatig tijd vrij om te teamgeest te versterken dmv een personeelsfeestje of info-avond.

Spreekt jou deze functie aan en ben jij klaar voor de uitdaging?
neem dan contact met ons op:

0499-576069
of
info@bistrodeverwennerij.nl