zalen | evenementen Café Vingerhoeds

beschikbare vacatures:

Medewerker Bediening

lees hieronder meer

Feestbeesten Zalen | evenementen

FULLTIME of PARTTIME

Bij café Vingerhoeds is er altijd wat te doen! ter uitbreiding van ons team voor de zalen zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste collega’s die onze evenementen, feesten en partijen tot een succes maken!

Feesten en partijen zijn er in alle soorten en maten en ook op verschillende tijden van de dag. Uiteraard zijn met name de weekenden en/of avonden ‘normale’ werktijden in de horeca… ook bij ons, echter door deze diversiteit aan werkzaamheden ben je inzetbaar door de dag heen. Zo streven we naar een gebalanceerde werkweek; wat voor onze fulltimers resulteert in een 4,5 daagse werkweek en de mogelijkheid om ook eens vrij te zijn in het weekend.

Parttime is deze functie prima te combineren met school en stage! Ook een deeltijdfunctie voor 24 of 32 uur is bespreekbaar
Fulltime (38 uur) werk je 4,5 dag en mag je van ons ook gerust in het weekend een dagje vrij zijn. Hierover vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek

Wie zoeken we?

Voor de zalen zoeken we medewerkers bediening, bar en assistentie voor de keuken. Een feest is bij Vingerhoeds volledig ‘custom-made’ oftewel geheel aangepast aan de wensen van onze gasten. Als zaalmedewerker is dus ook elke dag anders en hier kan je ook goed op inspelen. Onder leiding van onze ‘partymanager’ ben jij de gastheer of gastvrouw die het onze gasten helemaal naar hun zin maakt!

Leeftijd speelt geen rol! Ben je minimaal 18 jaar dan ben je van harte welkom. Ervaring is zeker een pré, maar geen must. Er is binnen ons zaalteam voldoende tijd en ruimte om te leren en te groeien. Een goede inzet en motivatie vormt daarvoor de basis.

Wij bieden voor deze functie naast een salaris conform CAO  een echte uitdaging! Een leuk team van collega’s en waar ruimte is voor ontspanning na inspanning. Behalve als organisatie is er ook ruimte voor persoonlijke groei.

Spreekt jou deze functie aan en ben jij klaar voor de uitdaging?
neem dan contact met ons op:

0499-576069
of
info@bistrodeverwennerij.nl