Smokin'BBQ op locatie

Hier onderscheiden we een 4-tal mogelijkheden

Barbecue buffet
met nabij onze barbecue-keuken een stoer en ruim opgezet buffet, uiteraard geheel in stijl aangekleed en gerechtjes van uw keuze welke we ter plaatse bereiden en in buffetvorm presenteren aan uw gasten.

Streetfood buffeteen assortiment aan kleine gerechtjes welke ter plaatse worden bereid en die uw gasten naar believe bij onze keuken kunnen bestellen en afhalen. Weer eens wat anders dan de klassieke minibroodjes en bitterballen!

Walking diner
Gedurende de middag en/of avond presenteren we naar keuze een 3, 4 of 5 gangendiner. Steeds met per gang diverse (kleinere) gerechtjes die we uitserveren aan de gasten.

BBQ-diner
Een rokende en stoere Barbecue keuken als centraal middelpunt van uw diner. De gasten zitten aan tafels en genieten een 3 of 4 gangen keuzemenu. Uiteraard is het BBQ-diner inclusief bediening aan tafel… dus haalt u hiermee pure Verwennerij in huis of uw bedrijf

Via onderstaande vind u onze Smokin’ buffetmogelijkheden. Uit het genoemde assortiment serveren we 4 gerechtjes per persoon hierdoor is de keuze wat ruimer.
Voor gezelschappen kleiner dan 50 personen bepalen we vooraf in overleg met u het assortiment en serveren we het vooraf gekozen assorti van 4 gerechten per persoon.
Inbegrepen bij al onze buffetten is de opbouw en decoratie, pitmasters en koks tijdens het diner. Afhankelijk van het aantal gasten voldoende medewerkers aan het buffet voor aanvulling en assistentie. Voor onze materialen, BBQ en grills hebben we standaard tenten inbegrepen.
Alle prijzen * zijn incl. de benodigde brandstoffen; hout, kool, en/of gas. Na afloop ruimen we natuurlijk alles op en nemen we de vuile vaat mee!

Een (bedrijfs)feest invullen met een hapje en een drankje, dan is dit een stoere optie. Eens wat anders dan de traditionele snacks, minibroodjes of bitterballen….
De ruige aankleding rondom onze outdoor keuken en de Smokers op stoom, dat geeft ongetwijfeld een bijzondere sfeer aan de middag of avond.

Tijdens de streetfood style BBQ serveren we normaliter een sortering van 3 of 4 snacks (afhankelijk van het aantal bezoekers) welke we vooraf in overleg met u kiezen.
bezoekers kunnen deze dan gedurende de  dag of avond gerechten bestellen in onze speciaal ingerichte ‘food-court’. Naast de Smokin’BBQ is de complete outdoor keuken ook uit te breiden met o.a. een directe grill en onze Food-tailer; een mobiele keuken waar we ook snacks, broodjes en andere streetfoodgerechten kunnen bereiden en verkopen

De gerechtjes die we serveren zijn kleiner van formaat en kunnen zowel als hapje / snack worden geserveerd of als volledige maaltijd. Prijzen variëren afhankelijk van het assortiment

Het stoere imago van onze outdoor keuken als decor voor een bijzonder 4 of 5 gangen walking diner. Het klinkt onwerkelijk, maar uw gasten zullen verbaasd zijn! De verfijning van onze Verwennerij-keuken samengebracht met de Smokin’BBQ mogelijkheden zijn een schot in de roos voor een geslaagde avond.
Per gang serveren we en mix van diverse vlees- en visgerechten direct vanuit de ‘keuken’
Uiteraard verzorgen we dit Smokin’walkin’diner compleet met de bediening. Het diner wordt geserveerd gedurende de avond (ca. 3-4 uur) en kan prima in combinatie met een informele inrichting met staantafels en krukken plaatsvinden.

Meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak

Evenals bij het walking diner is het stoere imago van onze outdoor keuken het decor voor een bijzonder 3 of 4 gangen  diner. Het klinkt onwerkelijk, maar uw gasten zullen verbaasd zijn! De verfijning van onze Verwennerij-keuken samengebracht met de Smokin’BBQ mogelijkheden zijn een schot in de roos voor een geslaagde avond.

Uiteraard verzorgen we dit diner compleet met de bediening. Het diner wordt geserveerd gedurende de avond (ca. 3-4 uur) en anders dan bij het walking diner serveren we het diner in een wat meer formele setting, met normaal meubilair

Meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak